Hopp til innhold

Godt nytt år skivenner

365 blanke ark skal fylles med idrettsglede!

Et nytt år med nye muligheter står foran oss, og husk at du velger selv hva du skal fylle det med – så sørg for å fyll det med noe bra!

Håper du har hatt en fin jul, og at du har fått gjort litt av det du hadde tenkt til. Jeg har heldigvis fått noen mil på ski – og er imponert over hvor fine forhold det er tiltross for at det mangler litt snø. Jeg har også hatt gleden av å være med på dugnad på Gåsbu på et renn i Tour de Hedmarken. 800 deltakere, prikkfritt arrangement – slike er det mange av rundt om hos oss. Dere er flinke!

Jeg synes vi alltid skal ha fokus på det som ligger foran oss, men det må være rom for et lite tilbakeblikk ved årsskifte. Siste tid har det skjedd mye bra i skihedmark. Vi har utøvere som hevder seg på nasjonalt og internasjonalt nivå, og jeg er helt sikker på at det blant annet skyldes gode treningsmiljøer som kommer av godt samarbeid på mange nivåer. La 2019 være året for enda mere samarbeid, som kommer til å fortsette å gi gode resultater og mange gode og glade skiløpere fra Hedmark.

Samtidig som vi ser gode resultater er det viktig at fokus er på de gode tiltakene for å legge til rette for skiaktivitet for enda flere, og også få tak i de som ikke har vært med på ski før. Om vi må tenke gode tiltak for å få med foreldre, eller om vi må legge litt ekstra i løypekjøringen på grunn av litt lite snø, om vi må låne bort skia til ungene i nabolaget for å få de med eller om dere har andre gode forslag som kan skape god skiaktivitet – så gjør det da.

Tiden framover er fylt av mye spennende for alle i skifamilien på alle nivåer.

Allerede til helga er det duket for årets Idrettsgalla i Stavanger, her skal en av våre egne hylles!! Håkon Grønsveen Olsrud fra Nordbygda/Løten  ski er nominert til årets mannlige funksjonshemmede utøver!!

Vi gratulerer med nominasjonen og gleder oss til å følge sendingen på TV.

Jeg gleder meg også til å følge med på alt som skal skje i løyper og bakker fremover vinteren, og håper dere også gjør det.

Gjør ditt beste uansett hva du skal og hvor du er – det er helt sikkert bra!

Godt nytt aktivt år alle sammen!

Hilsen fra Mette

NIF-EPI03, 03