Hopp til innhold

Årsplan og samlinger

På denne siden vil du finne siste oppdaterte versjon for årsplan, samt informasjon om samlinger og arrangementer i regi av Team Hedmark-Sjusjøen. Endringer og fortløpende informasjon vil deles på THS sin egen whatsappgruppe.

ÅRSPLAN (OPPDATERT 4.10.23)

 

Samlinger

Barmarkssamling i Stokke 16.-22. oktober 2023

Det er booka overnatting på Oslofjord Convention Center i Stokke. Vi har resververt seks firemannsleiligheter til kr 449 pr døgn per person. I tillegg har vi bestilt middag til ca 230 pr måltid. Det blir selvhushold på frokost og lunsj. Totalprisen for overnatting + middag blir da ca. 4500 kr per pers for sju døgn.

DELTAGERLISTE

Siste frist for påmelding og avbestilling var søndag 8. oktober. Man må påberegne å bli fakturert ved avbestilling etter dette. Det er derfor lurt å har reiseforsikring som dekker kostnaden i tilfelle sykdom eller andre uforutsette ting.

Detaljert info om samlingen og løpende oppdateringer legges ut på THS sin Whatsappgruppe.

 

Seniorsamling i Trysil 5.-10. november 2023

Årets siste seniorsamling avholdes på tidligsnø i Trysil. Det er lagt opp til femdagerssamling med overnatting på Radisson Blu Resort. Helpensjon pr døgn er kr 933 + løypeavgift. Faktiske kostnader faktureres i etterkant av samlingen. Detaljert samlingsplan kommer senere og blir publisert i THS sin egen Whatsappgruppe. Påmeldingsfrist 20. oktober!

PÅMELDING

NIF-EPI01, 01