Hopp til innhold

Marte Høie Gjefsen og Marius Høje Mæhle med NM-gull

NM-gull til Gjefsen og Mæhle

Marius Heje Mæhle og Marte Høie Gjefsen kjørte inn til NM-gull i skicross i Hafjell lørdag.

Komplette resultatlister på fisski.com

Resultater NM skicross
Kvinner: 1) Marte Høie Gjefsen, Lillehammer Skiklub, 2) Julie Brendengen Jenen, Ready, 3) Ebba Ruud, Stabæk IF, 4) Anikken Gjerde Alnæs, Gerdrum IL,  5) Antonie Haugen, Ullensaker Skiklubb, 6) Malin Bjørkelo Helland, Lørenskog Skiklubb.

Menn: 1) Marius Heje Mæhle, IL Heming, 2) Henrik Lunde, Bærums Skiklub, 3) Bastian Juell, Ready, 4) Trym Nygaard Løken, Bækkelagets SK, 5) Jørgen Leivestad, Lørenskog SK, 6) Magnus Bjørnnes, Kongsberg IF, 7) Kristian Kirkeby, DFI Alpin, 8) Mathis Haavi Bosshard, 9) Tarjei Ski, Stabæk IF, 10) Jonas Lexerød, Vannsjø Svinndal IL.

NIF-EPI03, 03