Hopp til innhold

Wessel etablerer seg i verdenstoppen!

Hedvig Wessel kjørte inn til en sterk 7.plass på torsdagens WC-konkurranse i Deer Valley.

Wessel har tatt store steg så langt i sesongen og i torsdagens konkurranse klatret hun videre opp på resultatlistene og tok en sterk 7.plass. I kvalifiseringen endte hun på en 3.plass.

 - Jeg er utrolig godt fornøyd med kvalifiseringa, og hadde et bra løp med så og si ingen feil.  I finalen fikk jeg litt trekk på hoppene, men kjøringen var veldig bra. Jeg hadde også en av de raskeste tidene. Det er utrolig gøy å begynne å stabilisere seg i toppen, og nå føler jeg at jeg vet mer hva som skal til for å være der oppe, sier Wessel.

Aurora Amundsen ble nummer 24 og Vinjar Slåtten nummer 41 i torsdagens konkurranser.

I lørdagens dual moguls kjørte Wessel inn til en 15.plass, Amundsen og Slåtten endte på henholdsvis 29. og 17.plass.

Resultatlister, torsdag:
Kvinner 
Menn
Resultatlister, lørdag:
Kvinner
Menn

NIF-EPI01, 01