Hopp til innhold

Bra samling i Stelvio

Det norske skicrosslandslaget har gjennomført en lengre treningssamling i italenske Stelvio.

- Vi har fått unnagjort mye bra trening. Både super-G, storslalåm og skicrossrettet trening. Utøverne har gjort en god jobb. På slutten ble de veldig slitne, og det er godt etter en lang periode med god trening, sier sportssjef/landslagstrener Jerney Koblar.

Laget er hjemme igjen hvor de prioriterer trener på hjemmebane til snøen kommer i Norge.

Foran sesongstarten første helga i desember planlegger Koblar en skicrossrettet skisamling i Norge når det er snøforhold til dette.

Sportssjef/landslagstrener Jerney Koblar har gjort en avtale med det italienske landslaget knyttet til gjennomføring av samlinger og samarbeid under renn i årets sesong. I Stelvio i september og oktober har laget trent med både det slovenske og det italienske skicrosslandslaget i Stelvio.

Det er tatt ut tre utøvere på verdenscuplaget, mens to utøvere har fått plass på europacuplaget i årets sesong. Se sak på skiforbundet.no