Hopp til innhold

Hedvig Wessel og Vinjar Slåtten

Sterk 10. plass

Hedvig Wessel (19) fra IL Heming kjørte inn til en sterk 10.-plass i kulekjøring i USA i helga.

Wessel leverte klart sesongbeste i Deer Valley. Den unge kulekjøreren har en 8.-plass som karrierebeste fra i fjor, og er et stort norsk håp fremover. Foran 8000 tilskuere viste hun høy internasjonal klasse i natt.

- Hun kjører seg opp fra 15.- til 10.-plass i finalen og imponerte stort. Det som er ekstra moro er at farten i kjøringa til Hedvig er høy som er viktig foran søndagens parallell, forteller trener David Kantermo.

Også Vinjar Slåtten kom seg til finalen i natt. Slåtten endte til slutt på en sterk 14. plass. To norske kulekjørere i en finale ersjelden kost!

Aurora Amundsen endte som nummer 22.

I lørdagens parallell ble Tevje Lie Andersen beste norske på 13. plass. Lie Andersen var eneste norske i finalen og leverte et bra resultat. Hedvig Wessel endte på 21. plass, mens Vinjar Slåtten ble nummer 24.