Hopp til innhold

Marte Høie Gjefsen

Beste norske i Østerrike

Marte Høie Gjefsen ble beste norske på 13. plass i skicross søndag.

Høie Gjefsen røk ut i kvartfinalen. Hun var langt fra medalje da freestyle-VM ble avsluttet med skicross søndag. Hun kjørte godt i åttedelsfinalen og vant sitt heat klart, men ble slått ut i kvartfinalen etter en svak start. Deretter ble hun skviset ut.

- Nå skal jeg hjem for å trene mer på heat. VM var bare mitt fjerde heat i løpet av sesongen, og jeg mangler konkurransetrening. Det kan fortsatt bli bra utover i sesongen. Jeg tar med meg en del positivt fra VM, blant annet at jeg matcher de aller beste tidsmessig, sier Gjefsen.

Julie Brendengen Jensen gikk også videre fra åttedelsfinalen og ble nummer 15, mens Josefine Fiane ble nummer 22.
I klassen for menn røk Thomas Borge Lie og Magnus Bjørnnes ut i åttedelsfinalen. De ble henholdsvis nummer 23 og 31. Bastian Juell startet ikke søndag på grunn av sykdom.
- Det ble skuffende resultater. I dag er vi ikke bedre, erkjente sportssjef Morten Ring Christensen.