Hopp til innhold

Didrik Bastian Juell (NTB scanpix)

Sterk sesongåpning

Didrik Bastian Juell kjørte inn til en sterk femteplass i sesongåpningen i skicross i canadiske Nakiska i helga.

Bastian Juell imponerte stort i sprengkulda i Canada.
- Bastian var rå i dag. Han hadde kun en miss i semifinalen som kostet ham det helt store. I semifinalen bommet han i starten og rotet med en stav. Der mistet han flyten, men lå likevel lenge på annenplass før han ble passert mot slutten. I B-finalen hadde han en utrolig forbikjøring som må ha vært dagens råeste. Nivået er blitt tøft. Mange lag har trent hardt inn i OL-sesongen. Jeg er brukbart fornøyd med sesongstarten. Det er mange renn som kommer, sa landslagssjef EinarWitteveen.

Christian Mithassel ble nummer 22, mens Thomas Borge Lie endte på 27.-plass.

Hedda Berntsen ble beste norske i kvinneklassen på 27.-plass, mens Julie Brendengen Jensen ble nummer 29. Marte Høie Gjefsen sto over finalerundene på grunn av luftveiene etter å ha kjørt inn til åttende beste tid i kvalifiseringa. Dermed endte hun på 32.-plass.

NIF-EPI02, 02