Hopp til innhold

Foto: Josu Media

Freeskitirsdager på SNØ

Freeskitirsdagene på SNØ er tilbake fra 12. september med en ny vri der klubbene har ansvar for opplegget!

For fjerde året på rad arrangeres det freeskitirsdager på SNØ kl. 18-20 gjennom hele høsten. I år blir oppstart for freeskitirsdagene 12. september og vi fortsetter gjennom høsten med 10 freeskitirsdager til og med 21. november. NB! ingen freeskitirsdag 03. oktober (i høstferien) grunnet reduserte åpningstider hos SNØ. 

Nytt av året er at klubbene selv har ansvar for opplegget og ansvaret rullerer mellom klubbene hver tirsdag. Ønsker din klubb å ta del i dette treningsfellesskapet? Send en mail til michelle.hasle@skiforbundet.no for mer informasjon.  Det krever ikke mye forberedelser fra klubben sin side, det viktigste med tirsdagene er at man skal ha det gøy på ski sammen og bli kjent på tvers av miljøer. 

Freeskitirsdagene er naturligvis fortsatt åpne for både egenorganiserte og andre klubber, og vi håper å se mange av dere på tirsdagene gjennom høsten! Dersom dere som klubb ønsker å være med på flere tirsdager fordrer det at dere også kan ta ansvar for opplegget en tirsdag eller to. Vi ønsker  å understreke viktigheten av at man som klubb har med egne trenere på freeskitirsdagene slik det har vært gjort tidligere slik at alle skal få godt utbytte av treningen. 

Vi sees på SNØ! 

NIF-EPI02, 02