Hopp til innhold

Foto: Erlend Dokken

Fagmøte og arrangørmøte

Det nærmer seg det årlige arrangørmøtet og fagmøtet i freeski og vi håper å se mange av klubbene representert her!

ARRANGØRMØTE
Arrangørmøte blir avholdt digitalt tirsdag 13. juni kl. 18:00 til 20:00. 

På arrangørmøte vil kommende sesongs terminliste for NC/NM og HL presenteres, samt at vi vil ha en evaluering av sesongen som har vært og gå gjennom eventulle innspill før kommende sesong. Arrangørmøtet er primært for årets arrangører av NC/NM/HL, samt dommere og TD'er, men andre interesserte er også velkomne til å delta. Saker som ønskes tatt opp på arrangørmøtet må meldes inn til freeski@skiforbundet.no innen søndag 11. juni. 

Påmelding til arrangørmøtet gjøres HER innen søndag 11. juni.

FAGMØTE
Lørdag 17. juni kl. 10:00-17:00 inviterer vi til fagmøte for freeski på Scandic Oslo Airport i forbindelse med Skiforbundets vårmøte.

Fagmøtet er et møte for freestylekomitéene i kretsene, klubbledere og klubbrepresentanter og andre som har særlig interesse av arbeidet som gjøres med freeski. På møtet vil vi gjennomgå status på bredde, rekruttering, utdanning, arrangement og toppidretten, samt ta opp eventuelle innkomne saker. Saker som ønskes tatt opp på fagmøtet må meldes inn til freeski@skiforbundet.no innen onsdag 14. juni. 

Frist for påmelding til fagmøtet er torsdag 01. juni og gjøres HER.

Vi håper å se mange fra freeski-Norge på både arrangørmøtet og fagmøtet! 

NIF-EPI02, 02