Hopp til innhold

Foto: Josu Media

NOR Freeski Jentecamp 2022

I helgen kunne vi endelig invitere til jentecamp med overnatting igjen! Sammen med DNB, Scandic og Spar Norge har vi hatt en knallbra helg sammen med 56 rå jenter fra hele Norge!

Etter flere år med pandemi var det en glede å endelig kunne invitere til en sentral jentecamp med overnatting for ivrige freeski-jenter, der idrettsglede og samhold har stått i fokus.

Fra fredag til søndag har 56 jenter bodd sammen på Scandic Holmenkollen Park som har tilrettelagt for at jentene har vært uthvilt og klare til en helg fullspekket med aktiviteter. Gjennom helgen har deltakerne fått utfordret seg med trampolineøkter, barmarkstrening, konkurranser og lek, med utøvere fra freeskilandslagene som trenere. 

- For en helg det har vært! Det har vært helt fantastisk å se progresjonen og idrettsgleden til jentene gjennom helgen, og ikke minst samholdet jentene fikk seg imellom, forteller Hedda Myre Aamlid, arrangementsansvarlig i freeski. 

Sammen med hovedsponsoren vår DNB og deres initiativ #huninvester har vi de siste årene hatt en større satsning på jenter. Jentecampen er et sentralt ledd i denne satsningen for å rekruttere flere jenter til freeski og vise at også #hunkjørerfreeski. Med oss på laget i år har vi også fått med oss idrettens hotellkjede, Scandic Norge.

- Vi er stolte av å ha partnere som ser viktigheten av å satse på jentene, og har fokus på mangfold og inkludering.  Spesielt gledelig er det at vi sammen med DNB og Scandic fjerner vi de økonomiske barrierene ved deltakelse som sikrer at alle som ønsker, kan delta på våre utviklende og gøyale bredde- og rekrutteringsarrangement, forteller sportssjef i freeski, Christoffer Schach. 

Konseptet bak jentecampen baserer seg på to av bærekraftsmålene NSF Freeski har valgt å fokusere på i sitt arbeid;  "utrydde fattigdom" og "likestilling mellom kjønnene". 

- Det er viktig for oss å ha partnere som støtter opp under bærekraftsmålene vi har plukket oss ut og at vi sammen med DNB og Scandic kan ta bærekraftige valg med felles mål, legger Schach til.

Tusen takk til DNB, Scandic, Spar Norge, trenere og ikke minst alle jentene  - Sammen skapte vi en knallbra helg!  

Foto: Josu Media

Foto: Josu Media

nif-epi04, 04