Hopp til innhold

Påmelding FIS C-lisens Dommerkurs

Vil du dømme kommende sesongs NOR Freeski Cup? Da kan du melde deg på dommerkurs nå!

For å dømme NOR Freeski Cupen og NM er det et formelt krav om å ha FIS C-lisens. Høstens FIS C-lisens kurs foregår online, med e-læringsmoduler, webinar og eksamen. Eksamen må være bestått for å kunne dømme NOR Freeski Cupen og NM, men terskelen for å bestå kurset og dømme denne type FIS-konkurranser har blitt lavere enn tidligere. Vi vil likevel presisere at dette er et omfattende kurs, men med gjennomført kurs sitter man igjen med mye læring og masse ny kunnskap om sporten og konkurranseformatene innen freeski.

Kurset vil også gi muligheter til å dømme lokale konkurranser, også uten bestått eksamen. Med bestått eksamen er man også et skritt videre mot å kunne ta B og A kurs som kan gi muligheter til å dømme større konkurranser som Europacup og Verdenscup.

INFORMASJON

Målgruppe: Trenere, tidligere trenere og kjørere, samt andre som har mye kunnskap om sporten og som ønsker å bli dommere og dømme konkurranser. Dommere som ønsker å fornye sin sertifisering. 

Aldersgrense: 16 år. 

Kursavgift: 300 kr.

Når: E-læringsmodulene kan du gjennomføre når det passer deg, men de må være gjennomført og bestått innen søndag 24. oktober. Onsdag 27. oktober kl. 17:30-21:30 gjennomføres webinaret. Eksamen gjennomføres enten i tilknytting til webinaret eller på egenhånd online i etterkant av webinaret. Dette vil du informeres om i god tid. 

Påmelding: Meld deg på HER innen 01. oktober.

Når du har meldt deg på får du informasjon om betaling og e-læringsmodulene som må gjennomføres for å delta på webinaret og kunne ta eksamen. 

Spørsmål? Send en mail til michelle.hasle@skiforbundet.no

nif-epi04, 04