Hopp til innhold

Simen Moestue Eie ansatt som junior- og rekruttlandslagstrener i freeski

- Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som juniorlandslagstrener og til å jobbe tett med Norges nye talenter. Sammen med utøverne skal jeg tilrettelegge for god utvikling og for at utøverne har mulighet til å få ut sitt potensiale, sier Eie.

Simen Moestue Eie har lang fartstid innen freeski, både som aktiv utøver, trener og dommer på nasjonalt nivå. Eie har fem års trenererfaring fra Bærums Skiklub, hvorav to år som hovedtrener. I tillegg har han bidratt som innleid trener for NOR Freeski på blant annet Europa Cup og ungdoms-OL tidligere.

Sportssjef Christoffer Schach er svært glad for å ha fått med Simen på laget. 

- Vi kjenner Simen godt fra tidligere, og han har gjort et solid inntrykk på konkurransene han har vært med oss som trener på. Med sin relevante bakgrunn og brede erfaring fra både freeski og i trenerrollen, er vi sikre på at Simen vil gjøre en god figur i rollen som junior- og rerkuttlandslagstrener, forteller Schach.

NIF-EPI02, 02
NSF - Nor Freeski