Hopp til innhold

NM Trysil dag 1 - Slopestyle

Første dag av NM i Trysil med slopestyle på programmet er gjennomført - Takket være fantastiske arrangører i Trysilgutten som snudde seg rundt så snart vi fikk klarsignal til å arrangere. Har du ikke fått med deg resultatene? Her får du en oppsummering av konkurransen og komplette resultatlister.

Norgesmesterskapet i slopestyle, som også er sesongens andre slopestyle-konkurranse i NOR Freeski Cupen, ble avholdt i Trysil lørdag 17. april. Norgesmesterskapet er et toppidrettsarrangement og kunne derfor gjennomføres med et stort fokus på smittevern. 

I knallsol møtte utøvere og trenere opp på arenaen, klare for første dag av Norgesmesterskapet i Trysil. Trysilgutten hadde tillrettelagt for et trygt og godt arrangement, med en fet course og god stemning! Samtlige utøvere leverte rå kjøring og det ble en helt fantastisk dag i sola! 

Vi retter en stor takk til arrangør, frivillige og alle utøvere som alltid leverer!  

Topp 3 alle klasser

NM Junior jenter

1. Ingrid Gullhagen, Geilo IL
2. Kristi Stølen, Geilo IL
3. Nora Wold Lunner, Hakadal IL

NM Senior kvinner

1. Emma Hammersmark Lønn, Hovden Sportsklubb

NM Junior gutter

1. Vebjørn Gråberg, Freidig SPK
2. Leo Landrø, Geilo IL
3. Even Alme Loftås, Ålen IL

NM Senior menn

1. Tormod Frostad, Bærums Skiklub
2. Sebastian Schjerve, Namsos IL Alpin
3. Ulrik Harstad Samnøy, Bærums Skiklub

Komplette resultatlister


NM Slopestyle Trysil - Alle medaljører

NIF-EPI02, 02
NSF - Nor Freeski