Hopp til innhold

Vi lanserer "Lokal dommer"

NOR Freeski lanserer "Lokal dommer" - et digitalt lavterskel dommerkurs som gir en introduksjon til dommerrollen i freeski. Kurset er tilpasset idrettslag og klubber som ønsker å komme i gang med konkurranser innen freeski, med opplærte dommere.

Målsettingen med dette dommerkurset er å gi klubber, foreldre, trenere og andre med interesse for freeski en innføring i rollen som dommer, og hvordan rangere utøverne i lavterskelkonkurranser. Som dommer har man påvirkning på utviklingen av freeski-idretten, ved at man gjennom rangering av utøvernes prestasjoner bidrar til å definere hva som er en «god» utøvelse av freeski-idretten. I løpet av kurset får man et innblikk i freeski-kulturen og grunnleggende kunnskap om triks og dommerkriterier.

Kurset er et tre timers digitalt kurs med kurslærer - da vi ønsker at flest mulig skal ha anledning tl å delta og samtidig opprettholde fokus på bærekraft. Når det er sagt har vi kursholdere basert i Oslo og Sogndal som gjerne tar turen ut til klubb om klubben ønsker fysisk kurs. HER kan du lese mer om kurset. 

Vi håper så mange som mulig ønsker å ta dette kurset, og kickstarter torsdag 25. november med høstens første kurs! Meld deg på HER.

Til slutt ønsker vi å rette en stor takk til Vegard Øye som har lagt ned et solid stykke arbeid i utviklingen av kurset! 

NIF-EPI02, 02