Hopp til innhold

Foto: SNØ

Freeskitirsdager på SNØ

Hver tirsdag fremover fra kl. 17:00-20:00 arrangerer NOR Freeski sammen med DNB og SNØ en egen freeskikveld på SNØ. Alle er velkomne - uansett alder og nivå!

Freeskitirsdagene skal være et fast og uhøytidelig event hvor miljøet; klubber og egenorganiserte får mulighet til å samles til skikjøring, trening, lek og moro uansett alder og nivå. Vi starter opp tirsdag 08. september og holder på til 10. november, eventuelt lengre om pågangen er stor og vinteren lar vente på seg. Anne Jorunn Tysseland (AJ) vil koordinere og holde i opplegget gjennom høsten, og kommer til å være tilgjengelig i hallen hver tirsdag fra 17.00-20.00 om det er noe du lurer på, om du trenger tips om triks eller annet.

Hovedfokuset for tirsdagene er å samle miljøet; uansett alder og nivå, til en bra kveld med rå kjøring. Likevel vil vi enkelte tirsdager gjøre litt mer stas på opplegget med uhøytidelige konkurranser, shred med inviterte kjørere og trenere, photoshoots, m.m. Program for hver enkelt tirsdag finner du på kveldens facebookevent og nederst i denne artikkelen. Vi gleder oss! 

Dagspass og medlemskap kan kjøpes på SNØ sine hjemmesider.
Utøvere som er medlem av klubb kan kjøpe dagspass gjennom klubb.

Freeski tirsdager i SNØ Program 
8. september – Shred med utøvere fra landslag, trickchallenge (se informasjon under) og musikk
15. september – Freeskishred i SNØ
22. september – Railjam – i samarbeid med klubb
29. september – Freeskishred i SNØ
6. oktober – NorFreeskiGirls- session
13. oktober – Big Air jam i samarbeid med klubb
20. oktober - Freeskishred i SNØ
27. oktober – Shred med profilerte utøvere
3. november - Freeskishred i SNØ
10. november – Klubb: lagkamp i samarbeid med klubb

Det er muligheter for forlengelse av opplegget om vinteren venter på seg og oppmøte er bra.

Trickchallenge
Hver tirsdag vil arrangere en trickchallenge hvor vi utfordrer dere til å filme/ta bilde og dele på instagram. Bruk #FreeskiSNØ, @norfreeski og @snooslo for å være med i konkurransen. Vinner for hver enkelt gang vil bli premiert med en liten premie, fame, heder og ære – samt at vi vil premiere den som stikker av med sammenlagtseieren med et års gratis abonnement i SNØ. 

Instafame: «I SNØ med...»
Etter hver endt tirsdag kommer vi til å poste en insta-edit med lines eller enkeltklipp av utøvere som er tilstede på den enkelte tirsdagen, etter samtykke selvsagt.

NIF-EPI03, 03