Hopp til innhold

Trenerseminar og antidopingarbeid i korona-tid!

Antidopingarbeidet er naturlig nok også rammet av koronaviruset. Antidoping Norge (ADNO) har de siste ukene sett på hvordan antidopingarbeidet kan tilpasses denne situasjonen vi nå er inne i.

FOREDRAG PÅ NETT – VI TILPASSER OSS!
ADNO er i gang med å holde foredrag via nettet. Tilbakemeldingene på dette har vært svært positive. Om noen – utøvere, trenere eller ledere – har  behov for et foredrag, er det bare å ta kontakt med Siri Bynke i ADNO:siri.bynke@antidoping.no. Det kan være større eller mindre grupper. Form og innhold tilpasses.

TRENERWEBINAR 23. OG 28.APRIL – BLI MED!
Antidoping Norge tester ut webinar for trenere, og starter med en grunnleggende innføring i antidoping i et trenerperspektiv. Foredraget har en varighet på ca. 30min, og tar for seg hvem som bruker doping i norsk idrett i dag, motivasjon for bruk, konsekvenser, risikofaktorer, beskyttelsesfaktorer og hvilke verktøy idretten kan ta i bruk. Webinaret passer for ALLE som er trenere i idretten, og avholdes to ganger. Lav terskel for å være med her – benytt sjansen! 

  • torsdag 23.april klokken 20.00. Påmelding her.
  • tirsdag 28.april klokken 19.00. Påmelding her.

DOPINGVARSEL-KAMPANJE – HJELP OSS Å DELE!
ADNO har lansert en ny kampanje for å øke oppmerksomheten omkring varslingskanalen Dopingvarsel. Varsling og tips har vist seg å være viktig for å avdekke doping de siste årene, og i arbeidet for en ren idrett er det viktig at utøvere, ledere og andre i norsk idrett er klar over at denne tjenesten finnes. Mer info og lenke her.

EFFEKTIV OPPLÆRING VIA WEB
Vi minner om at e-læringsprogrammet Ren Utøver gir grunnleggende antidopingopplæring. I en tid med lite aktiv idrett er det perfekt for utøvere, trenere og ledere å gjennomføre programmet. Sjekk ut www.renutover.no

NIF-EPI03, 03
NSF - Nor Freeski