Hopp til innhold

Otto hjelper NOR Freeski Cupen rundt i landet

NOR Freeski Cup er glade for å lansere et nytt samarbeid for sesongen som nå starter. Vi er så heldige at den nye mobilitetstjenesten fra Bertel O. Steen, «Otto», blir med oss rundt i Norge for å få frem utstyr og mannskap for gjennomføring av cupen og våre andre arrangementer.

Otto er en spennende nyetablering som har som mål å løse dine hverdagsutfordringer ved å tilby enkle og smarte mobilitetsløsninger – når du trenger det.

Otto har en ambisjon om å tilby transportmuligheter på en fleksibel og miljøvennlig måte, som er helt i tråd med bærekraftsarbeidet vi har startet med i NOR Freeski. 

Tjenesten Otto mener at behovsbaserte løsninger er fremtiden og at deletjenester som dette bidrar til å skape en bedre utnyttelse mellom brukerne og produktparken som helhet. Otto er et initiativ fra Bertel O. Steen som en del av et større mål om å bygge morgendagens mobilitet. 

Derfor vil du se Mercedes Vito’en som benyttes av NOR Freeski ute på våre arrangementer, og veldig mange andre steder, når den har andre brukere og slipper å stå alene i en garasje når vi ikke har tranportbehov! 

NIF-EPI03, 03