Hopp til innhold

NTG Lillehammer

Link til skolens hjemmeside: www.ntg.no
Hvilket fag/linje/studieretning tilbyr freeskiaktivitet? Studiespesialisering med toppidrett. De kan velge mellom følgende programområder: Språk samfunnsfag og økonomi ELLER realfag (matematikk, fysikk og kjemi)
Hvor mange timer i uka med freeskiaktivitet (et gjennomsnitt/anslag)?  Ca. 10 timer høst og vår. Ca. 14 timer vinter. I tillegg har vi samlingsuker med opptil 20 timer freeskiaktivitet. Vi har 4 samlinger på høst og 3-4 på vinter.
Samarbeider dere med en freeskisklubb? Hvis ja, hvilken? Ikke i daglig trening. Men er noe involvert i Lillehammer Freeski og Gausdal skilag.
Gjennomfører skolen kurs godkjent av NOR Freeski? Ja, Trampolinetrenerkurs, Trener 0 og Lokal Dommer.
Freeskisatsing på skolen defineres som: Toppidrett
Legger skolen tilrette for deltakelse på NOR Freeski Cup og Norgesmesterskap? Ja. Vi organiserer opphold og reise. Stiller med 2 trenere for å følge opp godt i løpet av helgene. 
Hvilke fasiliteter har skolen tilgang til? Supertrampoline, turntrampoline, minitrampoline/trampett, airtrack, styrkerom, idrettshall, summersetup, skianlegg m/ park, rulleskøyter og pumptrack. Vi samarbeider med aktivklinikken for skadeforebyggende tester og oppfølging.
Er skolen godkjent for utdanning i Lånekassen (stipend og lån)? Ja
Første skoledag

12. august 2024

Opptak

Fortløpende etter opptakssamling

Opptakssamling

05.-07. mars 2024

Søknadsfrist

01. mars 2024

NIF-EPI01, 01