Hopp til innhold

Sett planene for vinterfestene i Finnmark

Vinteren er like om hjørnet og kalenderen for alle terminfestede renn i alpint og langrenn i Finnmark skikrets er satt. Hvor går din skiferd i vinter?

For Finnmark skikrets blir det viktig å gi skiglade et fyldig rennprogram innenfor de grener hvor det inviteres til renn i vår krets. For øyeblikket er det god aktivitet i alpint og langrenn i vårt område. 

Drømmen er å få aktivitet innenfor flere grener, som freeski, randonee, kombinert, telemark og kanskje er det noen som vil vekke liv i hoppsporten igjen. Ta kontakt med Jonas på kretskontoret om du har en drøm om ny aktivitet. finnmark@skiforbundet.no

Under finner du terminlistene for skirenn, turrenn og alpinrenn kommende vinter. Lykke til. 

Terminliste langrenn 2023/24

Sesongens skiprogram
Illustration

Terminliste alpint 2023/24

Sesongens alpinprogram
Illustration
NIF-EPI02, 02