Hopp til innhold

God stemning i smøregarasjen med Kay Helge Helgesen, Arne Mortensen begge Alta IF, (uthenting av ski) Smørerne er : Simen Finjord Lata IF, Oddvar Mietinen IL Polarstjernen, Geir Reite Hammerfest skiklubb, Tor Inge Haugsnes Båtsfjord SK, Espen Suhr Alta IF og Kurt Magne Bernhardsen , IL Polarstjernen. (Foto: Svein Reiersen)

Full klaff for felles smøring under FM

Opplegget med felles skismøring til alle under Finnmarksmesterskapet fungerte veldig bra og kan fort bli en fast ordning for mesterskapene i Finnmark.

Selve smøredelen gikk som planlagt og tilbakemelding til smører teamet var at alle hadde gode ski, både feste og glid. Dette til tross for at skiftende vær og mye vind medførte at det ikke var de enkleste forholdene å smøre til.

Smøresjef Svein. Reiersen sier at målsetningen med smøreopplegget ble oppnådd. De innfridde så klart miljømålet med fluorfritt for alle, ordningen var enkel å utføre med gode og mest mulig like ski og det ble en rimelig kostnad for alle.

Totalsummen ble på 139 kroner per løper. 

De fleste klubbene stilte med smørere til fellessopplegget. De som var med og smurte ski var: Simen Finjord Alta IF, Oddvar Mietinen IL Polarstjernen, Geir Reite Hammerfest skiklubb, Tor Inge Haugsnes Båtsfjord SK, Espen Suhr Alta IF og Kurt Magne Bernhardsen , IL Polarstjernen. Trine Sæternes Sandnes IL, Thomas Pettersen, Tony Pedersen og Atle Staalesen, alle Kirkenes og omegn skiklubb.

NIF-EPI02, 02
NTB