Hopp til innhold

Altarennet i 2022

Altarennet Alpint utsatt til 15. april

Dessverre må rennet i januar utsettes på grunn av snømangel. Nytt renn i Alta blir 15. og 16. april.

Alta Alpin& Snowboardklubb har gleden av å invitere alpinister fra både Troms og Finnmark skikretser til kretsrenn i alpint 15. og 16. april. Rennet skal gjennomføres i SarvesAlta Alpinsenter. 

Kretsrennet i alpint vil være det første godkjente kretsrennet i Finnmark på lange tider. Med god hjelp fra alpinklubbene i Tromsø og Harstad, som stiller med sikkerhetsutstyr og teknisk personell, vil rennet tilfredstille de krav som settes for et kretsrenn. 

Derfor har også en rekke alpinklubber i Troms skikrets lagt dette rennet inn i terminlisten sin og planlegger å ta turen til Nordlysbyen. Det kommer til å bli en skikkelig alpinfest i Rafsbotn og Alta den 15. og 16. april.

Fullstendig innbydelse vil bli lagt ut snart.  

Påmelding storslalåm lørdag 15. april 

Påmelding slalåm søndag 16. april

Rennene gjennomføres i SarvesAlta Alpinsenter, som ligger i Rafsbotn ca 20 km nord for Alta sentrum. 

Overnatting

Alta Alpin& Snowboardklubb organiserer overnatting på Sandfallet skole, like ved Alta Sentrum. Priser og booking for overnattingen vil komme etter nyttår, men de som ønsker å bo her kan melde sin interesse på epost til: emdaljeanette@hotmail.com

NIF-EPI03, 03