Hopp til innhold

Skisprell Finnmark med deltakerstafett

Vil din klubb se på mulighetene i eget anlegg og lage kreative aktiviteter? Meld dere på skisprell 2023 og få folk ut i løypa med 1000 på skistafetten.

Skisprell i Finnmark – arranger en dag med «åpen stadion» der du tenker nytt rundt bruken av anlegget ditt. 

Finnmark skikrets ønsker å bidra til økt rekruttering til klubbene og ønsker at så mange klubber som mulig arrangerer Skisprell – Åpen Stadion i løpet av denne sesongen. Skisprell er merkelappen på lavterskel rekrutteringsarrangement i NSF og som skal pågå gjennom vinteren. I Finnmark ønsker vi å sette inn støtet for skisprell med en 1000 på ski stafett. Først nå ønsker vi at fest mulig melder seg og lager et skisprell-arrangement på sin stadion. 

  • Skisprell gjennomføres av skiklubber med støtte fra skikretser og skiforbund for å skape skiglede og rekruttering gjennom god tilrettelegging og utforming av allsidighetsløype eller et skisprell område. 
  • Det blir sosiale møteplasser med gøyale løyper og nedfarter i bakker på løkka og i parker.
  • Skisprell gjennomføres der folk bor eller i klubbenes skiarenaer.

Finnmark skikrets kan bidra til planlegging, utstyr og gjennomføring av aktiviteten i din klubb! Vis din interesse eller ta kontakt for en prat med vår skiklubbutvikler espen.rognli@skiforbundet.no eller administrasjonssjef Jonas Karlsbakk på jonas.karlsbakk@skiforbundet.no 
Les mer på https://www.skiforbundet.no/fagportal/rekruttering/skisprell/

#skigledeforalle

Oversikt avtalte datoer for skisprell i Finnmark

Mandag 20. februar Sandnes Idrettslag, Kirkenes
Tirsdag 21. februar IL Polarstjernen
Onsdag 22. februar Båtsfjord IL
Torsdag 23. februar Vadsø skiklubb
Mandag 6. - 8. mars Alta kommune
Onsdag 8. mars IL Nordlys, Karasjok
Torsdag 9. mars Tverrelvdalen
   
   
   
   
NIF-EPI01, 01