Hopp til innhold

Påmelding alpinsamling i Levi

Fredag 11. til søndag 13. november inviterer Finnmark skikrets til alpinsamling i Levi. Samlingen vil gjennomføres i et tett samarbeid med Troms Skikrets Alpin

Påmelding til Levi-samlingen

Påmeldingsfrist mandag 10. oktober

For første gang i historien (i hvert fall nyere historie..) inviterer alpinkomiteen i Finnmak skikrets til treningssamling i Levi. Vi skal bo i leililigheter i sentrum av Levi, og ser på hvordan vi fordeler oss i disse leilighetene utifra påmeldingene fra de forskjellige klubbene.

Det er satt en pris på 1500 kroner per deltaker for hele helga for å dekke inn de kostander som er på leilighet og tørrmat. Hver klubb melder på sine deltakere til skikretsen og så sender vi ut faktura til klubbene i forkant av samlingen. Så blir det opp til hver enkelt klubb å betale inn/finansiere deltakelsen på samlingen. 

Vi har booket leiligheter i blant annet dette huset i Levi og vi skal bo i 8-sengs og 4-sengs leiligheter.

Samlingen vil gjennomføres i et tett samarbeid med Troms Skikrets og alpinklubbene derfra. Der er det en rekke trenere og ledere med lang erfaring fra alpint, som klubbene i Finnmark kan høste kunnskap og treningsopplegg. Vi vil komme tilbake med et bredt program for helga i løpet av oktober. 

Bli med til Levi når vi samler hele alpinkretsen til samling. 

Slik ser det ut i Levi i september. Snømagasinene som har ligget gjennom sommeren skal nå fordeles ut i bakken slik at de er klare til å åpne anlegget i oktober. Når alpinkretsen kommer dit i midten av november vil det være flotte forhold, med mye kunsnø og sikkert litt natursnø også. Helga etter alpinsamlingen er det World Cup slalåm for damer i Levi. 

NIF-EPI03, 03
Foto: Heiko Junge / NTB