Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Alle arrangement er innstilt på ubestemt tid

Pga. nye retningslinjer og oppdatering av skiforbundets koronaveileder, er alle arrangement utsatt på ubestemt tid. Lokal klubbaktivitet og Telenorkarusell i klubbene, kan gjennomføres som normalt.

Skiforbundets koronaveileder

Norges Skiforbund forholder seg til gjeldende regelverk, og fra 20. januar er det blitt gjort presiseringer i regelverket. Endringene er en direkte konsekvens av regjeringens oppdaterte anbefalinger, og medfører dessverre en innstramming med tanke på gjennomføring av utendørsarrangement for oss.

Fint NM på ski i Granåsen

Et flott NM langrenn og hopp ble gjennomført under gode forhold i Granåsen i Trondheim. Flere Buskerudutøvere leverte sterke prestasjoner.

Presiseringer for skirenn i Buskerud

Presisering vedr. gjennomføring av terminfestede skirenn i Buskerud Skikrets, gjeldende ut januar 2021. Nye presiseringer kan komme i løpet av januar.

Trenerstudium

Invitasjon til Trener 2 Ski – Samlingsbasert studium ved Høgskolen i Innlandet

Terminlisteendringer langrenn Buskerud

Koronasituasjonen og lokale smittevernregler gir oss store utfordringer med gjennomføring av langrenn etter opprinnelig terminliste. Her er oppdatert terminliste pr 19. januar 2021.

Distansekort på nett

Vi er midt i en anderledes vinter der skirenn blir avlyst og utsatt. Hva med å samle alle kilometrene du går,hopper og leker på ski i vinter, på distansekort på nett?

Fine Buskerudresultater i helga

Til tross for pandemien, holdes skiaktiviteten delvis i gang. Buskerudutøverne har gjort det sterkt i flere grener denne helga og stor takk til våre klubber som får til arrangement av skirenn i koronatiden.

SpareBank1-cup

SpareBank1-cup langrenn i Buskerud Skikrets omfatter klassene 13 år til og med junior. Det jobbes med å legge inn KM fri/klassisk Hemsedal og Bromma 30. og 31. januar som erstatning for avlyste renn i cupen.

Para Alpin-helg UTSATT

Grunnet dagens smittesituasjon og smitteverntiltak har vi sett oss nødt til å utsette para alpin-helgen 15.-17. januar. Vi håper å kunne få til en helg i løpet av mars måned. Mer info kommer.

Husk skilisens!

Skisesongen er i gang, husk at alle skiløpere som har fylt 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Med skilisens får du også den beste forsikring ved idrettsskade både i trening og i konkurranse.

Info NM jr langrenn Nes + NM/NC senior

Her finner du info om skikretsens opplegg ifm NM junior Nes, for kvinner 26. - 28. februar og for menn 5. - 7. mars 2021, Oslofjordcup for junior samt NM/NC senior.

«Best Practice» for ski-Norge

Slik kan ski-Norge gjennomføre skirenn i vinter. Vi besøkte Natrudstilrennet på Sjusjøen i desember, og dette rennet kan fungere bra som «Best Practice» i vinter. Vi oppfordrer ski-Norge til å arrangere mange lokale skirenn i vinter innenfor smittevernreglene.

NIF-EPI01, 01
NTB