Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

SpareBank1-cup

SpareBank1-cup langrenn i Buskerud Skikrets fortsetter med Brommasprinten, ordinært renn i klassisk, lørdag 17. mars.

Utøverne i sentrum i Skrim

IL Skrim setter utøverne i sentrum og er et godt eksempel i Skiforbundets nye utviklingsmodell. Se artikkel samt film fra treningskveld på Heistadmoen.

Breddesamling freeski Uvdal

Første helgen i mars var det breddesamling freeski i regi av Buskerud skikrets og jenterekrutteringsprosjektet Hidden Skills.

Klart for RAW AIR

Det er klart for RAW AIR og vi ønsker våre Buskerudutøvere Daniel Andrè Tande og Joacim Ø. Bjøreng lykke til.

Strålende Buskerudresultater i jr-NM, 7 gull

Hele 7 gull av 14 mulige til Buskerudløperne i jr-NM langrenn på Steinkjer. Utrolig sterk innsats, gratulerer til våre løpere. Søndag ble det gull i jentestafetten og bronse til gutta!

Hovedlandsrennet nordiske grener

Buskerudutøverne oppnådde fine resultater i Hovedlandsrennet på Lygna/Raufoss. Gull i jentestafetten og gull til Emma Kirkeberg Mørk, skikretsen gratulerer.

Virtuelt hopprenn "live" på Youtube

Har du lyst til å delta i et virtuelt hopprenn som sendes live på Youtube? PÅmeldingsfristen er utvidet til 28. februar. Landslagsluer til alle i premie.

God Buskerudinnsats i Pokal Loka

Tre Buskerudløpere var blant Norges representanter i de internasjonale barnerennene i alpint i Pokal Loka i Slovenia 10. - 11. februar.

OL-gull til Tande

GRATULERER til Daniel-Andrè Tande og Kongsberg IF med OL-gull for Norge i laghopp. Fantastisk prestasjon!

Se Skandinavisk cup Direkte

Se Skandinavisk cup/Statoil norgescup i langrenn fra Granåsen direkte på SKI-TV fredag 23. februar, lørdag 24. februar og søndag 25. februar.

Storsamling 2018

Utfordring og glede er årets tema! Påmeldingsfrist 15. februar! Du finner linken under i artikkelen fra 15. februar klokken 10.00

NC/NM junior sprint i Holmenkollen

16. - 18. feb. var det Norgescup langrenn for junior i Holmenkollen med innlagt NM junior sprint. Tre seire til Helene Marie Fossesholm og ellers en rekke flotte Buskerudresultater.

NC senior/U23 mesterskap Åsen

9.-11. februar var det Norgescuprenn for senior samt U23-mesterskap på Åsen ved Nannestad. Emilie Fleten fra Gol og Per Kristian Nygård gikk gode løp med 5. og 4. plasser i henholdsvis klassisk og fri.

NM jr/NC hopp

10.-11. februar var det NM junior og NC hopp i Lysgårdsbakkene på Lillehammer.

Sølv til Kristine i junior-VM sprint

Gratulerer til Kristine Stavås Skistad fra Konnerud med sølv på sprinten i junior-VM! Fin innsats av Kristine også på 5 km klassisk med 5. plass og beste norske.

Mini RAW AIR i Vikersund Hoppsenter 18. mars

Vi gjentar suksessen med Mini Raw Air også i 2018! Samtidig som det er finalehelgen for hoppturneringen RAW AIR i Vikersund, arrangeres Mini Raw Air under den store familiedagen på søndag.

Klart for KM sprint langrenn og SG/SSL alpint

Helgen 3. - 4. februar er det klart for flere spennende KM; lørdag KM sprint langrenn i Beiarennet på Nesbyen. Ål arrangerer KM alpint med Super-G på lørdag og storslalåm på søndag.

Gull til Fossesholm i Nordisk juniorlandskamp

Vi gratulerer Helene Marie Fossesholm (Eiker) med seier på 5 km klassisk og Andreas Kirkeng (ROS) med en sterk 6. plass på 10 km klassisk i Nordisk juniorlandskamp langrenn Vuokatti, Finland 26.-28. januar 2018. Meget bra av våre! Også gull til Helene Marie og Andreas i stafettene søndag!

Flotte KM langrenn klassisk og friteknikk

27. januar ble KM klassisk i regi av Birkebeineren arrangert på Konnerud. Søndag sto friteknikk i regi av Skrim for tur på Heistadmoen. Flotte arrangement under supre forhold!

Klart for junior-VM

Fra 28. januar til 3. februar arrangeres årets junior-VM i nordiske grener i sveitsiske Kandersteg/Goms. Parallelt arrangeres også U23-VM i langrenn.

VM-GULL x 2 til Tande!

Buskerud Skikrets GRATULERER Daniel Andrè Tande fra Kongsberg IF og Flying Team Vikersund med to gull i helgens skiflyvnings-VM i Oberstdorf.

Augdal uttatt til U-23 VM

Buskerud Skikrets gratulerer Ringkollens Eirik Sverdrup Augdal med uttaket til U-23 VM langrenn og ønsker lykke til.

Storsamling 2018

Utfordring og glede er årets tema! Påmeldingsfrist 15. februar! Du finner linken under i artikkelen fra 15. februar klokken 10.00

Seier til Augdal i Skandinavisk cup i Piteå

Gratulerer til Eirik Sverdrup Augdal fra Ringkollen med seier på 15 km fri i Skandinavisk Cup i Piteå, meget sterkt! Imponerende løp også på søndagens 30 km klassisk fellesstart med 5. plass til Eirik.

Regler ved smøring av ski

På Vårmøtet til langrenn 2017 ble det vedtatt regler for opphold og bruk av smørefasiliteter ved NSF arrangement.

NC junior Beitostølen

5.- 7. jan. åpnet juniorene sin Norgescup langrenn på Beitostølen. Gratulerer til Helene Marie Fossesholm og Andreas Kirkeng med hver sin NC-seier i fredagens klassiske renn. Lørdag ble det seier i sprint til Fossesholm og Kristine S. Skistad og søndag ny seier til Fossesholm. Gratulerer til en rekke Buskerudløpere med flotte resultater.

Nytt basisanlegg ski på Konnerud

Nytt basisanlegg for utvikling av skiferdighet og skileik er bygget på Konnerud. Her kan barn, unge og voksne trene tekniske ferdigheter på ski.

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix