Hopp til innhold

Rennsøknader skisesongen 2024-2025

Da er det klart for å søke om terminfestede skirenn i iSonen for kommende skisesong 2024-2025. Rennsøknadsfrist er 1. september.

Legg inn rennsøknad:
Logg deg inn på iSonen med Idrettens ID (samme brukernavn og passord som i Min Idrett og Sportsadmin) og opprett nytt arrangement. 

BRUKERVEILEDNING TIL ISONEN  

Velg "Terminfestet arrangement" under arrangementstype.

Den som skal legge inn arrangementene, må ha tilgang som arrangementsansvarlig i klubben. Ta kontakt med skikretsen dersom dere trenger hjelp til dette, buskerud@skiforbundet.no , eller tlf. 419 26379 (Liv)

NB! Som arrangør skal du velge klubb fra Gruppe, ikke Klubb! Ikke kopier klasser/øvelser fra tidligere arrangement da oppsett er endret.

Frist: 1. september 2024.

LANGRENN:

  • KM-helg langrenn for hele landet er satt opp 25. - 26. januar 2025. Kun de som ønsker KM bes søke på denne helga.
  • Klubber som søker SpareBank1-cup, legger inn ønske om dette i beskrivelses-/kommentarfeltet.
  • Alle klubber som arrangerer langrenn/turrenn, må ha en TD tilgjengelig for kretsen til oppsett i andre renn
  • Oppfordrer klubbene til variasjon i arrangement/øvelser i sine skirenn, gjerne mer stafetter/parstafetter, sprint, langrennscross, skiathlon osv.

Hovedterminlister NSF 2024-2025:

Grenkomiteene i skikretsen setter opp endelige terminlister på bakgrunn av rennsøknadene. Når endelig terminliste er klar, settes søknadene til status godkjent og rennene vises i online terminliste. Ikke åpne rennet for online påmelding før klasser og øvelser er lagt inn komplett

NIF-EPI02, 02