Hopp til innhold

Fin Buskerudinnsats i HL alpint Oppdal og NM alpint Hafjell

2. - 7. april var det Hovedlandsrennet alpint for U16 på Oppdal, samtidig ble NM senior alpint arrangert på Hafjell. Det ble mange flotte resultater og flere pallplasser på Buskerudutøvere.

HOVEDLANDSRENNET ALPINT U16 - OPPDAL

Flotte Buskerudresultater med Gull til Leah Nygård Neumann fra Kongsberg IF i storslalåm og bronse i utfor. Hedevig Arnesen fra Krødsherad IL med sterkt sølv i utfor og storslalåm samt bronse i super-G. Flott 4. plass til Lilja Dyrset fra Hemsedal IL i super-G.

 BUSKERUDRESULTATER HL ALPINT

Arrangørens hjemmeside med info og resultater

 

NM ALPINT - HAFJELL

Gratulerer til Marte Monsen fra Aron med sølv i utfor og Johs Bråthen Herland fra Kongsberg med sølv i super-G. Herland tok også fin 4. plass i utfor, Monsen nr. 5 i storslalåm. Anine Thoresen fra Kongsberg tok en sterk 4. plass i slalåm og 7. plass i storslalåm.

BUSKERUDRESULTATER NM ALPINT

 

nif-epi04, 04