Hopp til innhold

Knallsterkt gull til Eirik Sverdrup Augdal på 5-mila (Foto: NTB)

NM senior del 2 Lillehammer og NC junior på Skeikampen

21. - 24. mars var det NM senior langrenn del 2 på Lillehammer samt Norgescup og Norgescupfinale for juniorene på Skeikampen. En rekke sterke Buskerudresultater ble det og spesielt i NM del 2 for seniorene med flere medaljer!

  • Torsdag 21. mars: NM senior Lillehammer, Teamsprint: Meget sterk teamsprint med GULL til Konnerud lag 1 med Maria Hartz Melling og Kristine Stavås Skistad. Fin 6. plass på Konnerud lag 2 med Margrethe Bergane og Tiril Liverud Knudsen.
  • Fredag 22. mars: NM senior Lillehammer, 5 km klassisk kvinner/10 km klassisk menn: Rennet var også åpent for juniorløpere påmeldt i seniorklassen. Meget sterk bronse på 10 km klassisk til Eirik Sverdrup Augdal fra Ringkollen, fin 10. plass til Martin Kirkeberg Mørk fra DBK. På kvinnesiden ble det en god 4. plass til Margrethe Bergane fra Konnerud på 5 km klassisk.
  • Lørdag 23. mars: NM senior Lillehammer, 30/50 km fri: Fantastisk løp av Eirik Sverdrup Augdal med GULL på en meget krevende 5-mil! Flott 14. plass til Kasper A. Herland fra Hemsedal. På kvinnenes 30 km ble det sterkt sølv til Sophie Laukli fra Konnerud og fine plasseringer også på Margrethe Bergane, Konnerud på 6. plass, Ida Lien, Simostranda på 7. plass, Helene Marie Fossesholm, Eiker SK på 9. plass og Marte Mikkelsplass, Bromma på 14. plass.
  • Lørdag 23. mars: NC junior sprint fri, Skeikampen: Fine plasseriger blant de 10 beste for Louise Marken Tronrud fra Holeværingen med 4. plass i K17, 8. plass i K18 for Julie Sand-Hanssen fra Eiker SK og 9. plass i K19/20 for Mathea Tegdal fra Skrim. På guttesiden ble det passeringer blandt de 10 beste for Elias N. Svendsen fra Konnerud med 5. plass i M18 og 8. plass i M19/20 til Jonas J. Grøsland fra Drammen Strong.
  • Søndag 24. mars: NC-finale junior klassisk fellesstart, Skeikampen: Fin 7. plass til Louise Marken Tronrud fra Holeværingen i K17 og sterk 5. plass til Julie Fulford fra Konnerud i K18, Julie Sand-Hanssen nr. 8 i K18 og Guro E. Strindeberg fra Drammen Strong nr. 10 i K18. Blant gutta ble det fine 10. plasser på Eivind Kollerud, Konnerud i M17 og Benjamin Hunstad, Konnerud i M 18.

RESULTATER BUSKERUDLØPERE NM DEL 2 LILLEHAMMER

RESULTATER BUSKERUDLØPERE NC JR SKEIKAMPEN 

Arrangementets hjemmeside NM senior Lillehammer

Arrangementets hjemmeside NC junior Skeikampen

 Idrettsfest på Lillehammer: NM-veka, Norgesleker og SKI NM

 
 
 NIF-EPI01, 01