Hopp til innhold

Det gror godt i ski-Norge

Ski-Norge på sitt beste: Miljø på tvers av klubber, nye bekjentskaper ble utviklet og mange fikk prøvd skia på tidlig snø i Buskeruds samling i Hemsedal nylig.

Det var langrennskomiteen Buskerud Skikrets som avholdt en flott snøsamling for aldersgruppen 13-16 år i Hemsedal 24. - 26. november.

Første økt startet fredag kl. 17.00 og foregikk på Gravset skistadion. Det ble gjennomført fem gode økter denne helgen i strålende vintervær.

Totalt var det påmeldt 88 stk. til denne samlingen, 66 utøvere totalt, meget bra deltakelse! De fleste av løperene med deres foresatte var innkvartert på Hemsedal Lodge. Seks trenere var engasjert til samlingen og utøverne var delt i to trenings grupper med 13/14 års gruppe og 15/16 års gruppe. Trenerne rapporterer om  mange motiverte utøvere, så dette lover bra for sesongen!

Lørdag kveld var det duket for en tradisjonell Kahoot lagkonkurranse med populære premier.

Søndag morgen ble det arrangert testrenn, og en førpremiere for Gravsetrennet som arrangeres 3. des. 2023. Her var det mange spente ungdommer som fikk på seg startnummer for første gang denne sesongen, og alle fikk seg en god og hard økt.

Mvh LK BSK

NIF-EPI02, 02