Hopp til innhold

Fellesopplegg overnatting, skismøring og info HL, NC, NM

Langrennskomiteen informerer om opplegg for overnatting, smøring og praktisk info ifm. vinterens HL, NC og NM junior og senior, Skandinavisk cup samt Ungdomsstafetten.

BESTILLING - OVERNATTING NC JUNIOR LILLEHAMMER - 5.-8. JANUAR 2023

Buskerud Skikrets er tildelt plasser på Birkebeineren Hotell ifm NC junior 5.-8. januar 2023.
Oversikt over tildelte rom viser følgende:
 • Leiligheter med plass til 6 personer: 9 stk
 • Dobbeltrom: 8 stk
 • Trippeltrom: 4 stk
 • Firesengsrom: 3 stk.
Prisene er som følger:
 • Dobbeltrom: 2130 kr per døgn – 1056 per pers
 • Trippelrom: 2880 kr per døgn – 960 per pers.
 • Firesengsrom/Leiligheit: 3540 kroner per døgn - 885 kr per pers.
Ber om at klubbene snarest og senest innen 28. oktober sender Gabriel Johannessen en oversikt over hvordan de vil fordele sine omsøkte plasser på en slik måte at det blir best mulig tilpasset alle klubbers behov.
På bakgrunn av den tilpasning vi må gjøre, vil så den ansvarlige i hver enkelt klubb kunne bestille direkte til hotellet. Ansvaret for bestillingen og eventuelle endringer i disse vil selvsagt også være klubbenes ansvar.
Mvh
Gabriel J
 
OVERNATTING NC VOSS - Fleischer motell - FEBRUAR 2023

Her er adresse for bestilling av overnatting ved Fleischer Motell for de av dere som ikke allerede har vært i kontakt med bookingen 😊

TILBUD FRA FLEISCHER’S HOTEL:
· Leilighet i motellet kr 1150,- per person i delt leilighet

For de som ønsker å bo på høyere standard, kan også få tildelt rom på hotellet, men da selvfølgelig høyere pris:

 • · Standard hotellrom kr 1600,- per person på delt dobbeltrom
  Prisene inkluderer frokost, niste og middag, samt parkering, trådløst internett og tilgang badeavdelingen på hotellet

NB Dere bør satse på en løsning hvor dere ber om å få bo 3 personer på 4-mannsrom og 2 personer på 3-mannsrom på motellet. Dette er anbefalt ut fra at rommene er relativt små og at det kun er en dusj på hvert rom.

Dersom dere har behov for flere plasser enn det som er oppgitt bør det heller ikke by på problemer 😊 Alle måltider inntas på Fleischers Hotell

BOOKING/BESTILLING:

 

NM JUNIOR ALTA 3. - 5. MARS:

Vedlagt finner dere oversikt over tildelte plasser ved NM jr i Alta primo mars 2023. Tildeling senger NM jr.  Overnatting hotell Canyon.

På vedlagte lister finner dere

 • Antall tildelt senger til de respektive klubber. Her får klubbene som grunnkvote tildelt plass til alle utøvere og med et tillegg på 1 sengeplass pr 3 utøvere til trenere, foreldre og/eller andre

Vi er innforstått med at tidspunkt for ankomst til Alta vil variere fra klubb til klubb. Ved bestilling av rom på Canyon Hotel får dere opplyse om dette, slik at tildeling og fordeling av senger utnyttes maksimalt. Det er også en forutsetning for oppnådd pris.

Klubbene oppgir navn og ønsket fordeling av sine utøvere. For å få til  utnyttelse av alle sengeplasser har hotellet og undertegnede anledning til å plassere gjester på en slik måte at alle sengeplasser blir utnyttet.

Vi arbeider sammen med booking / hotellet for å finne løsninger for de resterende foreldre, foresatte, søsken som vil bli med til Alta 😊

PS. Fint om dere også bekrefter hvor mange utøvere som skal være med på vårt smøreopplegg. Vi har bestillingen fra Lillehammer som klubbene har levert tidligere. Dere kan derfor gjøre det så enkelt denne gangen at dere kun rapporterer inn avvik fra den lista som foreligger for konkurransene på Lillehammer.

Kan ellers opplyse at smøreteamet har fått tildelt både hus og garasje ved skistadion i Alta 😊

Viktig at bestilling skjer samlet fra den enkelte klubb og at det er oppnevnt ansvarlig som forestår bestillingen.

Informasjon om hotell, overnatting, priser, tildeling av plasser finner dere på vedlagte linker, samt vedlagte dokumenter.

Velkommen til Alta! (skiforbundet.no)

Hotel Canyon alta - Søk (bing.com)

Mvh For langrennskomitéen

Gabriel J

 felles smøreservice 2022-2023

YTTERLIGERTE INFO FOR SESONGEN 2022-2023 KOMMER

TERMINLISTENS HOVEDPUNKTER 2022-2023

 

 

 

 

nif-epi04, 04
NTB