Hopp til innhold

Fint Hovedlandsrenn i Holmenkollen

25. – 27. februar var det endelig tid for Hovedlandsrennet langrenn for 15- 16 år i Holmenkollen etter at fjorårets mesterskap ble koronaavlyst. En rekke Buskerudløpere stilte til start og fikk en flott opplevelse.

Det ble en sterk medalje i jentestafetten med bronse til Buskerud lag 1 med Julie Sand-Hanssen, Julie Fulford, Tuva Meinke Kylland og Ingrid Katteland Kihle på laget, gratulerer. På sprinten tok Ingrid Katteland Kihle fra Konnerud en sterk sølvplass i J16.

I guttestafetten ble det en fin 7. plass til Buskerud lag 1 med Kristian Kirkeng, Eivind Kollerud, Håkon Fleischer og Emil Amundsen på laget.

Ellers ble det en rekke fine Buskerudresultater, se liste under.

BUSKERUDRESULTATER HL INDIVIDUELT

Arrangørens hjemmeside med komplette resultater

NIF-EPI01, 01