Hopp til innhold

Rennsøknader og samlingsplan alpint 2021-2022

Her er oversikt over rennsøknader alpint + samlingsplan for kommende skisesong.

RENNSØKNADER + SAMLINGSPLAN ALPINT 2021-2022

Over følger oversikt over rennsøknader og samlingsplan alpint for Buskerud sesongen 2021-2022.

Terminlisten ikke er endelig før etter høstmøte alpint i Buskerud Skikrets. Klubbene bes om å koordinere sonerenn slik at det passer inn i terminlista. Hvilke renn som blir kvalifiseringsrenn til puljer i HL, avgjøres på høstmøtet BSK/AK.

Melding til alpinklubbene i Buskerud:

Buskerud Alpin må dessverre avlyse planlagt skisamling for U16 i Østerrike høsten 2021, grunnet fortsatt høye smittetall i Europa, inkl. Østerrike. Det er for krevende å organisere en samling for ikke vaksinerte U16 løpere i utlandet, fra flere klubber, med risiko for både smitte og karantene (der nede og/eller i Norge). Isteden ønsker vi å tilby en skisamling på Juvass for U16 i perioden 18. til 22. oktober. Det sportslige tilbudet skal dermed ikke bli svekket.  Mer info angående påmelding mm vil komme straks vi er sikre på at Juvass kan åpne for skitrening.

NIF-EPI02, 02
Hoppanlegget i Tomter. Foto: Tomter Hoppteam