Hopp til innhold

Opseth og Tande på hopplandslaget

En fullspekket hoppvinter venter i 2021/22-sesongen. Hopplandslaget har tatt ut 12 utøvere og vi gratulerer Silje Opseth og Daniel Andrè Tande med landslagsplass og ønsker lykke til.

Vi går inn i tidenes hoppsesong med vinter-OL i Beijing, skiflygings-VM i Vikersund, hoppuka og RAW AIR som de største høydepunktene. I tillegg er vi vitne til tidenes hoppkalendere, sier sportssjef Clas Brede Bråthen. Ingebjørg Saglien Bråten (Etnedal), Anders Håre (Vikersund) og Robin Pedersen (Stålkameratene) får ikke fornyet plass på hopplandslaget.

- Vi spisser landslagssatsingen inn mot en sesong der vi har høye sportslige mål, men det vil alltid være muligheter for å konkurrere seg inn på laget i internasjonale renn. Samtidig viser resultatene fra sesongen vi er ferdig med at nivået i norsk hoppsport ikke har vært høyere i moderne tider, sier sportssjefen.

Hopplandslaget 2021/22:

 • Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda)
 • Anders Fannemel (Hornindal)
 • Johann Forfang (Tromsø SK)
 • Halvor Egner Granerud (Asker)
 • Robert Johansson (Søre Ål)
 • Eirin Kvandal (Mosjøen)
 • Marius Lindvik (Rælingen)
 • Maren Lundby (Kolbu/KK)
 • Thomas Aasen Markeng (Lensbygda)
 • Silje Opseth (Holeværingen)
 • Anna Odine Strøm (Alta)
 • Daniel-André Tande (Kongsberg)
NIF-EPI03, 03