Hopp til innhold

Oppstart ny sesong Team Drammen

Team Drammen Langrenn er i gang med å planlegge oppstart for sesongen 2021/22. Utøvere fra og med junioralder inviteres til oppstartsøkt/informasjonsmøte/testløp på MIF-hytta torsdag 20.mai klokka 18:00.

Vi er nå i gang med å planlegge oppstart for sesongen 2021/22 for Team Drammen Langrenn. I den forbindelse har vi gleden av å invitere unge utøvere fra og med junioralder til en oppstartsøkt/informasjonsmøte/testløp på MIF hytta torsdag 20.mai klokka 18:00.

Team Drammen er et treningstilbud til unge skiløpere fra og med junioralder, fra Drammensdistriktet og nedre del av Buskerud. Vi har vanligvis en trening per uke, og en samling per måned. Utøvere på Trinn 1 får tilgang til alle treninger og samlinger. Utøvere på Trinn 2 får i tillegg til treninger og samlinger, personlig program og oppfølging fra en av våre trenere. Vi har profesjonelle trenere gjennom Geir Olsen, lærer ved Drammen Videregående Skole Toppidrett Langrenn, og Knut Inge Fossli, far til tidligere landslagsutøver Sondre Turvoll Fossli.

Nytt av året er at vi skal ha et tilrettelagt hospitantprogram med fastsatte treninger for sisteårs ungdomsløpere. Aktuelle datoer vil bli publisert i god tid. Planen for dette er to til tre treninger per måned, med redusert utøveravgift.

Vi håper at dette er av interesse, og gleder oss til å treffe dere på MIF- hytta torsdag 20. mai klokka 18:00. Velkommen skal dere være!

Påmelding og spørsmål kan rettes til undertegnede.

Mvh
Erik Sørsdal
Team Drammen
erik.sorsdal@broadpark.no
93422155

NIF-EPI03, 03
NTB