Hopp til innhold

Alle skirenn avlyst!

Gårsdagens innføring av svært strenge smitteverntiltak for 51 kommuner i Viken, gjør dessverre at alle terminfestede skirenn i Buskerud fram t.o.m. 11. april må avlyses.

Det vil fortsatt være tillatt med utendørs idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer og alle deltakerne kommer fra samme kommune. Det anbefales at aktivitetene foregår på en slik måte at man kan holde minst to meters avstand mellom deltakerne.

Hvem hadde vel trodd når landet ble nedstengt for et år siden og alle skirenn ble avlyst, at vi også skulle slite med en alvorlig smittesituasjon og avlyste arrangement ett år etter. Det siste året har gitt oss store utfordringer i skiidretten, som for så mange andre deler av samfunnet.

En stor takk til alle engasjerte utøvere, foreldre, ledere og trenere som har forsøkt å holde skiaktiviteten i gang innenfor strenge smittevernregler. Og en stor takk til alle våre dyktige arrangører som har utarbeidet gode smittevernplaner og forsøkt å få til skirenn, dessverre ofte forgjeves pga stadig strengere tiltak.

Vi håper på bedre tider det kommende året og at alle bidrar til å få bukt med den skumle pandemien. Skikretsen planlegger fine og motiverende samlinger for våre utøvere i ulike skigrener utover sommeren og høsten og vi gleder oss til etter hvert å komme i gang med normal aktivitet.

Benytt de flotte skiforholdene vi fortsatt har over store deler av Buskerud til fine, vårlige skiaktiviteter!

nif-epi04, 04
Hoppanlegget i Tomter. Foto: Tomter Hoppteam