Hopp til innhold

Kretssamling alpint - julebordsamling Norefjell - AVLYST

SAMLINGEN ER AVLYST. Alpinister samt trenere og lagledere i alpinklubber i Buskerud inviteres til kretssamling på Norefjell 3. - 5. desember. Samlingen er for klassene U12 – U21. Lørdag 4. desember inviterer vi i tillegg til SUM samling/skileik for U10 og yngre.

Kuldegradene har endelig kommet, men dessverre litt i seneste laget for vår samling på Norefjell 3.-5. desember.  Kretsen velger å avlyse samlingen da det fortsatt er usikkerhet rundt åpning fredag/lørdag. Det vil og være svært dårlig plass til å få satt løype samtidig som det vil være begrenset frikjøringsmuligheter. 

Vi håper klubbene får til å planlegge annen trening om de ønsker.

Vi i vet at veldig mange gledet seg til samling med tanke på ski, og ikke minst det sosiale. Derfor vil vi jobbe med å få til noe sosialt for alle sammen senere i vinter. Dette vil vi komme tilbake til så snart som mulig.

 

INVITASJON OG PÅMELDINGSINFO 

NIF-EPI02, 02