Hopp til innhold

Fin Buskerudinnsats i Solan Gundersen Vinterleker

27. feb til 1. mars gikk Solan Gundersens vinterleker av stabelen i Alvdal. Solan Gundersens vinterleker er uoffisielt NM i hopp og kombinert for 12-14 åringer. I år stilte Buskerud med 9 deltakere.

Fredag 28. feb er det kombinert som er på programmet. Her deltok Guttorm Brugaard Lund (ROV), Haakon Kamlesh Heltzer Sørstad (Gjerpenkollen) og Oda Opseth (Holeværingen) i 12 års klassen. I 14 års klassen deltok Sondre Sporan Tollefsen (ROV) og Henrik Kaiser (Gjerpenkollen).

Kombinertrennet endte med at Oda fikk en 3. plass i J12, mens Haakon fikk 4. og Guttorm 7. plass i G12. I G14 fikk Henrik 9. plass og Sondre 11. plass.

Lørdag 29. feb var det duket for spesialhopprenn og alle våre 9 deltakere var i aksjon. 12 og 13 års klassen hoppet i K35, mens 14 åringene hoppet i K45. Her deltok Guttorm Brugaard Lund (ROV), Haakon Kamlesh Heltzer Sørstad (Gjerpenkollen) og Oda Opseth (Holeværingen) i 12 års klassen. I 13 års klassen hadde vi kun Stian August Sørensen (KIF), mens i 14 års klassen hadde vi 5 deltakere. Her deltok Sondre Sporan Tollefsen (ROV), Mats Strandbråten (KIF), Sverre Nygård Omholt (Veme), Henrik Kaiser (Gjerpenkollen) og Noah Espehahn Sandseter (Røykenhopp).

Hopprennet endte med at Oda fikk 1. plass, Haakon fikk 3.plass og Guttorm fikk 5. plass i 12 års klassen og Stian endte med en 14. plass i 13 års klassen. I 14 års klassen fikk Mats 13. plass, Noah 14. plass, Sondre 20. plass, Henrik 22. plass og Sverre 24. plass.

Søndag 1. mars var det laghopprenn og Buskerud stilte med 3 lag. På Buskerud 1 stilte Haakon Kamlesh Heltzer Sørstad (Gjerpenkollen), Stian August Sørensen (KIF) og Mats Strandbråten (KIF). På Buskerud 2 var Oda Opseth (Holeværingen), Guttorm Brugaard Lund (ROV) og Noah Espehahn Sandseter (Røykenhopp). På Buskerud mix deltok Sverre Nygård Omholt (Veme), Henrik Kaiser (Gjerpenkollen) og Sondre Sporan Tollefsen (ROV). Buskerud 1 fikk 9. plass, Buskerud 2 fikk 15. plass og Buskerud mix fikk 4. plass blant mixlagene.

NIF-EPI01, 01