Hopp til innhold

Flott Ski-NM på Konnerud

Da er Ski-NM på Konnerud vel i havn. Vi gratulerer Konnerud IL med et flott gjennomført arrangement og gleder oss over mange flotte prestasjoner av Buskerudløperne.

Torsdag:

  • Kvinner 10 km fri: Flott løp av Tiril Liverud Knudsen med 12. plass. Sterkt av Ida Lien med 20. plass og junioren Margrethe Bergane med en fin 29. plass.
  • På 15 km fri for herrer var Filip Fjeld Andersen best av Buskerudløperne med en flott 19. plass. Eirik Sverdrup Augdal ble nr. 25 og Dag Sander Bjørndalen nr. 31 i et meget stort og sterkt herrefelt.

Fredag:

  • Sprint fri damer: 6. plass til Kristine Stavås Skistad i finalen og overraskende 12. plass til Caroline Madsen! Hele 6 Buskerudjenter videre fra prologen; Tiril Liverud Knusen nr. 20, Helene Marie Fossesholm nr. 24, Amalie Honerud Olsen nr. 25 og Julie Henriette Arnesen nr. 29.
  • Flott innsats på herresiden med sterk 17. plass til Bendik Skjønberg Holth.

Lørdag:

  • Fantastisk Buskerudinnsats med GULL og kongepokal til Pål Golberg på 30 km klassisk fellessstart, gratulerer! Imponerende sterk 5. plass til Eirik Sverdrup Augdal. Flott 29. plass til Kristen Mikkelsplass.
  • I dameklassen imponerte junioren Helene Marie Fossesholm stort med BRONSE på 15 km klassisk fellesstart, gratulerer! Fin 15. plass til Tiril Liverud Knudsen.

Søndag:

  • Fantastisk bronsemedalje til Konnerudjentene på 3x5 km stafett, utrolig morsomt på hjemmebane. På laget gikk Tiril Liverud Knudsen, Margrethe Bergane og Kristine Stavås Skistad. Imponerende innsats også av Konneruds 2. lag med 11. plass.
  • I herreklassen ble det flott 12. plass til Gol på 3x10 km med Emil Intelhus Brøto, Pål Golberg og Knut Skrindo på laget. DBK fikk en fin 22. plass, Vestre Spone nr 23, Hemsedal nr. 26 og Bromma nr 28.

Skikretsen må berømme Konnerud IL for den enorme innsatsen som er nedlagt for å få Ski-NM i havn på Konnerud og gratulerer med et vel gjennomført NM. Dette har jammen ikke vært en enkel vinter å forberede et NM, med håpløse vinterforhold over lang tid. 

 

 

nif-epi04, 04