Hopp til innhold

Fint Gravsetrenn gjennomført i Hemsedal

Best praksis på Gravsetrennet. Lørdag 5. desember gikk Gravsetrennet av stabelen, et renn med godt forberedte koronatiltak.

Rennet var forbeholdt kretsen, og hvis det var påmeldt for mange, så ville de bli avmeldt iht registreringstidspunkt i MinIdrett. Det ble avholdt to kortfattede kohorter, som neppe belastet dugnadsgjengen flere timer enn ved normale renn.

Det første som møtte deltakerne var to blide vakter som stoppet alle biler, for å registrere adkomst, samt ledsagernavn- og telefonnummer. Deretter kjørte man inn på det lukkete området, og mottok startnummer inn gjennom bilvinduet på parkeringsplassen. Det var god plass utendørs, hvor alle kunne holde avstand. Stemningen var alle tiders, og Hemsedal IL leverte som vanlig et fantastisk arrangement. Etter endt løp var man oppfordret til å forlate området umiddelbart, etter å ha plukket med seg en premie. Premieutdeling og servering var det ikke. Hele arrangementet opplevdes trygt og profesjonelt, og barn og ungdom fikk oppleve et hyggelig og tradisjonelt skirenn igjen.

Vi oppfordrer til flere slike renn. De er viktige i en tid hvor så mye annet avlyses. Vel gjennomført Hemsedal IL!

Resultater Gravsetrennet her.

nif-epi04, 04