Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Høstmøter langrenn og alpint

Høstmøte for langrennsklubbene i Buskerud avholdes i Vikersund 23. oktober, for alpinklubbene blir det høstmøte på Sole 30. oktober. Hold av datoene. Sakliste langrenn er lagt ut.

Kombinertsamling i Trysil

Norges Skiforbund kombinert inviterer til miljøsamling på snø for gutter og jenter i Trysil 2.-4. november.

Åpen skisamling på Oset 8. - 11. november

Langrennskomiteen i Buskerud Skikrets inviterer ungdom, junior, senior, ledere og trenere fra klubber i Buskerud Skikrets til treningssamling på Oset Høyfjellshotell i perioden 8. – 11. november 2018.

Utstyrsordningen 2018

Det er nå mulig for idrettslag og særforbund å søke om spillemidler til utstyr. Kulturdepartementet og Norges idrettsforbund har satt av til sammen 35,8 millioner kroner som skal tildeles klubber og særforbund.

Har du husket skilisens?

Skisesongen er snart i gang, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Husk at skilisensen også fungerer som forsikring.

Tande og Opseth til Klingenthal

Norge stiller med seks menn og tre kvinner i sommer Grand Prix-finalen i tyske Klingenthal denne uka. Blant disse er Buskerudhopperne Daniel Andrè Tande og Silje Opseth. Vi ønsker lykke til!

Høstmøte 2018

2080926 Alt er duket for Skiforbundets Høstmøte. For første gang i år arrangeres Fagmøte Hopp, FIS dommerseminar og NSDL høstmøte på samme sted samme helg. Arrangementsutvalget har også møte lørdag ettermiddag. Program og agenda er klart. Påmelding innen 1. oktober.

Smøreopplegg langrenn sesongen 2018-2019

Langrennskomiteen ønsker å videreføre suksessen med tilbud om smøreopplegg langrenn for Buskerudløpere i NC-renn og mesterskap for kommende sesong. Klubbene melder inn behov innen 15. oktober

se flere nyheter
NIF-EPI02, 02
Lars O. Berge