Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Golberg og Fossli på sprintlandslaget

Norges Skiforbund har uttatt utøvere på menn distanse, menn sprint og kvinner elite foran 2018-2019-sesongen. Vi gratulerer Pål Golberg og Sondre Turvoll Fossli med plass på sprintlandslaget og ønsker lykke til med kommende sesong!

Hovedlandsrennet alpint Hemsedal

Et flott Hovedlandsrenn alpint for U15 og U16 ble arrangerert i Hemsedal 10.- 15. april og Buskerudløperne oppnådde mange fine resultater. Buskerud vant Teameventet og ble tredje beste krets i HL.

Telenorlekene alpint Oppdal

5. - 8. april ble Telenorlekene (landsfinale alpint) for klassene U13 og U14 arrangert på Oppdal med mange fine Buskerudresultater.

Jubileumspokalen 2018

Buskerud Skikrets oppfordrer klubbene til å komme med innspill til kandidater til Jubileumspokalen 2018. Kriteriene finner dere her.

Klart for Skarverennet

Lørdag 21. april er det klart for vårens vakreste eventyr - Skarverennet, med en rekke toppløpere på startstreken i tillegg til tusener av spreke turløpere og mosjonister.

6 Buskerudløpere på alpinlandslagene

Hele 6 Buskerudutøvere er tatt ut på World Cup/Europacuplagene alpint for neste sesong. Skikretsen gratulerer med uttaket og ønsker våre utøvere lykke til med forberedelsene til ny sesong.

Vårmøter Buskerud Skikrets

Det blir vårmøte for langrennsklubbene i Buskerud 4. juni på Sole/Noresund. Hopp/kombinert vil også kjøre vårmøte i begynnelsen av juni. Alpint ikke avklart ennå.

se flere nyheter
NIF-EPI02, 02
NTB scanpix