Hopp til innhold

Alpint Buskerud Skikrets

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 29.04.2018 Til 29.04.2018 Arr. navn Sonerenn Geilo Arrangør Geilo IL Gren Alpint Krets Buskerud Skikrets Live

Aktuelt

Hovedlandsrennet alpint Hemsedal

Et flott Hovedlandsrenn alpint for U15 og U16 ble arrangerert i Hemsedal 10.- 15. april og Buskerudløperne oppnådde mange fine resultater. Buskerud vant Teameventet og ble tredje beste krets i HL.

Telenorlekene alpint Oppdal

5. - 8. april ble Telenorlekene (landsfinale alpint) for klassene U13 og U14 arrangert på Oppdal med mange fine Buskerudresultater.

Jubileumspokalen 2018

Buskerud Skikrets oppfordrer klubbene til å komme med innspill til kandidater til Jubileumspokalen 2018. Kriteriene finner dere her.

6 Buskerudløpere på alpinlandslagene

Hele 6 Buskerudutøvere er tatt ut på World Cup/Europacuplagene alpint for neste sesong. Skikretsen gratulerer med uttaket og ønsker våre utøvere lykke til med forberedelsene til ny sesong.

Vårmøter Buskerud Skikrets

Det blir vårmøte for langrennsklubbene i Buskerud 4. juni på Sole/Noresund. Hopp/kombinert vil også kjøre vårmøte i begynnelsen av juni. Alpint ikke avklart ennå.

Skiforbundets Utviklingsmodell (SUM)

Les mer om hvordan din klubb kan jobbe mer aktivt for å beholde skiutøverne gjennom hele barne- og ungdomsperioden. Skiforbundets Utviklingsmodell (SUM) har fokus på et langsiktig utviklingsperspektiv, og skal være skiidrettens røde tråd i alt arbeid fremover.

God Buskerudinnsats i Pokal Loka

Tre Buskerudløpere var blant Norges representanter i de internasjonale barnerennene i alpint i Pokal Loka i Slovenia 10. - 11. februar.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
NTB scanpix