Hopp til innhold

Alpint Buskerud Skikrets

Aktuelt

FIS-liste alpint 2017-2018

Det er tid for innmelding på FIS-lista alpint for sesongen 2017-2018. Siste frist for å sende inn påmeldinger/endringer er 15. august.

Skiforbundets nye fagportal

Fagside med informasjon og tips og ideer for trenere, ledere, utøvere, foreldre og arrangører innenfor barne- og ungdomsidretten.

Rennsøknader skirenn 2017-2018

Da er det igjen tid for rennsøknader til kommende sesongs terminlister i de ulike skigrener i Buskerud. Alle rennsøknader må legges inn av klubbene i Sportsadmin innen 15. august.

Kretssamling alpint Drammen 17. - 18. juni

Alpinister, trenere og foreldre i alpinklubber i Buskerud i klassene U14, U16 og U18 inviteres til kretssamling! Vi gjør klar for en helg med variert og tøff barmarkstrening, samt at dere får tips og inspirasjon til videre trening i sommer.

Vårmøte alpint 6. juni

Alpinkomiteen i Buskerud Skikrets inviterer alpinklubbene i Buskerud til vårmøte alpint på Sole/Noresund tirsdag 6. juni kl. 19.00.

Kursuke alpint 2017

Det blir både trener I- og II kurs på Folgefonna når årets kursuke i alpint blir arrangert 6-12.august. Se informasjon om kurstilbud, rammeprogram og meld på via påmeldingslink.

Fint skikretsting gjennomført

Buskerud Skikrets gjennomførte 10. mai et fint skikretsting samt vårmøter langrenn og hopp/kombinert. Steinar Berthelsen ble valgt som skikretsleder for en ny tingperiode. Her er tingprotokoll samt vårmøtereferat/-presentasjoner.

se flere nyheter Vis alle nyheter
Vibeke Linn