Hopp til innhold

Hintertux høsten 2022

93 deltakere påmeldt. Tradisjonen tro inviterer alpinkomiteen til treningssamling i vakre Hintertux og hotel Berghof i perioden 8-14 oktober 2022

93 deltakere - løpere, foreldre og trenere, er påmeldt til årets alpinsamling i Hintertux. Opplegget blir likt som tidligere og har vi flaks som ifjor, så detter det ned en halmeter med snø uken før vi ankommer :-) Alle klubbene skal ha mottatt info. om betaling m.m. i to avdrag med frist i august.

 

Fra tidligere:

Noen kaller det høstens vakreste eventyr - men åkkesom det blir ny tur til Hintertux høsten 2022. Og denne gang, forhåpentligvis uten restriksjoner og full buss og en stor delegasjon av utøvere og foreldre/ledere.

Invitasjon Hintertux 2022

Invitasjon til samling i Hintertux høstferien 2022 8-14.10 Hotel Berghof og familen Dengg ønsker nok en gang Agder og Rogaland Skikrets med venner velkommen til en fantastisk høstuke i Hintertux. Sjekk https://www.berghof.at/