Hopp til innhold

Rapport storsamling Tux 2022

Hintertux 2022 samlingen er gjennomført, og igjen må det kunne sies at det var en kjempe tur

Rapport storsamling 2022

Hintertux 2022 samlingen er gjennomført, og igjen må det kunne sies at det var en kjempe tur. Gode snøforhold, stort sett bra vær, god service på hotellet, flinke trenere og blide foreldre er en god oppskrift, men 50 smilende, motiverte løpere som ønsker å utvikle skikjøringen sin må være hovedingrediensen. Været leverte bra i 4 av 6 dager, med litt tåke og dårlig sikt første og siste dag, det kan vi leve med. Snøforholdene var gode, og vi kjørte på vintersnø. Noe som er vanlig på disse høyder i starten av oktober. Dessverre fikk vi to skader, 1 benbrudd og 1 kutt i låret. Krysser fingrene for at Aron og Marius er raskt tilbake på ski.

Full rapport over

Helge.

Fra tidligere:

93 deltakere - løpere, foreldre og trenere, er påmeldt til årets alpinsamling i Hintertux. Opplegget blir likt som tidligere og har vi flaks som ifjor, så detter det ned en halmeter med snø uken før vi ankommer :-) Alle klubbene skal ha mottatt info. om betaling m.m. i to avdrag med frist i august.

 Fra tidligere:

Noen kaller det høstens vakreste eventyr - men åkkesom det blir ny tur til Hintertux høsten 2022. Og denne gang, forhåpentligvis uten restriksjoner og full buss og en stor delegasjon av utøvere og foreldre/ledere.

Invitasjon Hintertux 2022

Invitasjon til samling i Hintertux høstferien 2022 8-14.10 Hotel Berghof og familen Dengg ønsker nok en gang Agder og Rogaland Skikrets med venner velkommen til en fantastisk høstuke i Hintertux. Sjekk https://www.berghof.at/