Hopp til innhold

Resultater KM hopp og Trollrennet med rekrutter

Det ble et flott hopprenn i Trollbakkene på lørdag. Verdige KM vinnere og små og store til start.

RESULTATER KM LITEN BAKKE

 

Strålende hopprenn i Trollbakken
Lørdag 5.mars fikk vi fullført et fullverdig hopprenn i Trollbakken med strålende innsats fra 25 rekrutt hoppere i 5m, 10m, 20m og 35m bakken. Hopperne strålte på egenhånd og sammen med solen i den timen konkurransen varte og på premieutdelingen etterpå.

Det ble arrangert hopprenn med innlagt poeng for ulike sprell i løpet av en time, som å kle seg ut, lage lyd i luften, hopp en kort lengde angitt i alle bakker, slå en ballong i luften, nedslag og antall hopp.
Den ivrigste hopperen klart 21 hopp på den timen.

Det ble også arrangert KM i liten bakke med mestere i 14års klasse (Lukas Sandberg), Junior (Jesper Vasvik) og senior (Glenn Qvam Haakonsen).

Stor takk til Evje og Hornnes kommune ved Jan Sverre Fredriksen som fikk kjørt inn snø vi kunne få kjørt ut på sletten, og som Lars Atle brukte de sene nattetimer til å få planert ut til glede for alle hoppere og arrangører.

Takk til alle andre som bidrog, for det var mange. Spisekroken Evje as som donerte gårsdagens boller og bakeverk, til Ronny Gjertsen, Tone Greibesland, Glenn Qvam Haakonsen, Morten Aasland og flere som bidrog med smått og stort i å gjøre dagen god for hoppere i alle bakker.

NIF-EPI03, 03
Hoppanlegget i Tomter. Foto: Tomter Hoppteam