Hopp til innhold

Rapport samling Fonna4 og samling SNØhallen

Augustmåned har allerede bydd på mange snødager for våre alpinister, men pga. lite snø på Fonna, ble det endringer i samlingsprogrammet

Rapport Fonna4 Rapport SNØ1

Først ut var samlingen på Fonna i tidsrommet 2 - 11 august. Fonna 4 var planlagt som en storsamling med løpere fra U12 til Gymnasløpere. Utover sommeren ble det klart at snøen på fonna smeltet raskt. Etter hvert ble det klart at det av sikkerhetsmessige årsaker ikke var åpent for løpere under U16. Snø 1 kom i stand på grunn av at Fonna stengte for alle under U16. Vi måtte da hive oss rundt å få til et alternativ. Det gikk både å skaffe overnatting og trase, selv om vi nok kunne tenkt oss litt bedre plass i hallen. Det var mange som hadde lagt treningen til Lørenskog, og vi måtte derfor kjøre 26 løpere i samme løype. Litt venting ble det innimellom, men det gikk likevel ganske bra. Alle fikk stått mye på ski, og det er det viktigste. Hallen bydde på tøffe forhold, med klink is i bane 1 -4. Noen få takler dette greit, mens de fleste må jobbe knalhardt for å prøve å få skiene til å ta tak i isen. De som slet med å få det til kan trøste seg med at alt blir lettere å få tak på etter dette.

Snø 2 fra 2-5 september for U16-U14-U12, Gymnaset er der fra 30. august til 1. september

Helge Andersen

Kretstrener

NIF-EPI02, 02
VM snøsport