Hopp til innhold

Rapport alpinsamling Fonna 3

Mange flotte dager på Fonna i perioden 19. juni til 2. juli

Full rapport Fonna 3

Denne langsamlingen var en delt samling, i hovedsak for U16/U14 første uke og U12 og ned andre uke. Løpere ved Voss Gymnas hadde anledning til å være begge ukene. Grunnen til at samlingen ble lagt opp slik i første omgang var at det var planlagt Hovdelandsrenn og Landsfinale på Juvas i denne tidsperioden. Dette ble som kjent avlyst, men AK og kretstrener valgte likevel å sette opp samlingen over 2 uker for å minske trykket på overnatting.

Forberedelsene til Fonna 3 besto i lage å sende ut invitasjon, motta påmeldinger, organisere grupper og trenere, legge overnattingskabalen, booke trase og salt, kjøpe heiskort, å handle mat til de første dagene

NIF-EPI03, 03
NTB