Hopp til innhold

Unge ivrige alpinister her representert ved Skiforeningen i Stavanger

Rapport samling Fonna 4-7 juni

Rapport fra Fonna 2, samling for U12, U10, U8 og Gymnas

Rapport samling 4-7 juni

Forberedelsene til Fonna 2 besto i lage å sende ut invitasjon, motta påmeldinger, organisere grupper og trenere, legge overnattingskabalen, booke trase og salt, kjøpe heiskort, å handle mat til de første dagene. For å minke smittepresset, i hovedsak i forbindelse med overnatting valgte AK å begrense denne samlingen til U12 og yngre i tillegg til Voss Gymnas med U16 hospitanter.

Vi booket 2 traseer, 1 til Gymnas, og 1 til kretsløpere. U12, U10 og U8 kjørte samlet alle 3 dagene, med trenerene Christian Waldemann, Christian Kjellerød og Helge Andersen. For gymnas var Tobben Søgaard trener. Foreldre hjalp til med salting og rigging av løype.

NIF-EPI01, 01
NTB