Hopp til innhold

Kretsrenn langrenn 6. og 7. mars

Lørdag 6. mars arrangeres HSG rennet på Hovden og søndag 7. mars er det klart for Gjesdalburennet på Tjørhom.

Rennene er åpent for løpere i Agder og Rogaland Skikrets samt de som har sitt bosted/studiested i vår skikrets. Online påmelding via terminlisten på nett. Opp til og med 19/20 år. Senior kan desverre ikke være grunnet covid-19 regler.

Viktig presisering. Bor du i en kommune som har innført forbud/restriksjoner mot konkurranser kan dere ikke delta på dette rennet

Når det gjelder KM langrenn 13-14 mars så vil langrennskomiteen i samarbeid med arrangør Oddersjaa SSK/Øvrebø IL komme med informasjoner ang. gjennomføring og evt. flytting av arrangement. Det er flere faktorer som spiller inn. Smitte i Kr. sand regionen, snø og værforhold etc.

Terminlisten langrenn ARS

NIF-EPI03, 03
NTB