Hopp til innhold

Rapport samling Hintertux 2021

Årets samling i Hintertux er lagt bak oss. Det ble ei flott samling som ga oss litt av alt når det gjelder vær og føre. Koronarestriksjonene var så absolutt til å leve med, og la ingen demper på samlingen

Raport tux 2021

Dette er samlingen som krever mest forberedelser, og i år var det nok enda mer omfattende med tanke på usikkerheten som rådet frem til kort tid før avreise. Forberedelsene starter tidlig på nyåret, med innhenting av tilbud og forhåndsbooking av hotell. Invitasjon skal sendes ut og påmelding skal mottas og registreres. Det skal bookes trase, og reiserestriksjoner må kartlegges. En måned før avreise var 112 stk. påmeldt turen, men når fristen for avmelding gikk ut var det 66 påmeldt. Det er selvfølgelig beklagelig at så mange valgte å ikke bli med, men det ble likevel en fin gjeng som koste seg på samling i vakre Hintertux.

Felles buss har i alle år vært en stor del av Hintertux samlingen. De seneste årene har dette vært organisert og gjennomført av Roger Sundvor sammen med Jarle Sandstøl. Bussen er den enkleste og minst utfordrende delen og komme seg til Tux. Det eneste som den enkelte trenger å planlegge er fremmøte på avtalt avreiseplass til riktig tid. Etter dette ordner sjåførene Roger og Jarle sammen med reiseleder Lasse alle praktiske detaljer. Passasjerer og baggasje blir sluppet av 3,5m fra døren på Hotell Berghof. Du trenger derfor ikke bekymre deg for leiebil, baggasje som forsvinner, fly som kanselleres etc.etc. I år var det 24 stk. som fulgte bussen som har kapasitet på 50 personer. Jeg håper i fremtiden at langt flere vil vurdere bussen som foretrukket transportmiddel.

NIF-EPI02, 02
Daniel Nordby