Hopp til innhold

Resultater KM rulleski 2021

Det ble et flott KM rulleski på Hovden med 220 deltakere. Det var også deltakere fra andre kretser. Blide fjes og fornøyde medaljevinnere

KM rulleski ble avholdt i litt skiftende vær, men stort sett bra forhold. Løpere, foreldre og andre hadde møtt opp i hopetall. Kappestrid med hjul er spennende. Noen er best på snø, mens andre behersker rulleski best. Likevel, verdige madaljevinnere i klassene 13 år og oppover. I noen klasser var det utøvere på pallen fra andre kretser. Disse ble da erstattet i selve KM av løpere fra vår skikrets. 

Resultatliste KM rulleski 2021 KM medaljører KM rulleski 2021

Fra tidligere:

Endelig kan vi samles igjen uten restriksjoner. Langrennskomiteen inviterer alle store og små til KM rulleski og samtidig gjenåpning av idretten. Etter halvannet år kan vi endelig konkurrere og samles igjen som normalt. Klubber på tvers av kommune og fylkesgrenser, jenter og gutter på tvers av ulike miljøer, foreldre, trenere og frivillige i skjønn forening. 

Men hvordan kan vi vi også markere dette på en best mulig måte internt i langrenn? Fokus vårt er rekruttering og med barn og unge i spissen. Vi vil gjerne ha hele familien på tur og skape gode opplevelser. Vi vet at det ble skapt mye godt i klubbene i koronaperioden i vinter. Nå håper vi å se flest mulig på Hovden denne helgen og stikkordet ved siden av rulleski er BADELAND.

Ifbm. KM rulleski vil ALLE som deltar på KM og sonerenn for de yngre årsklasser sammen med foreldre få gratis inngang i badeland lørdag 16. oktober i åpningstiden. Husk å si at du tilhører KM rulleski i resepsjonen. Dette gjelder da kun lørdag og kun de som er med på KM. Andre gjester på Hovden må betale for seg som vanlig.

NB! KM rulleski inngår i kretscup 13-16 år 2021-2022

Startlister KM rulleski 2021 - 220 deltakere HSG link info KM rulleski

Invitasjon og online påmelding KM rulleski Invitasjon pdf Kretscup 2021-2022

NIF-EPI03, 03